Vatta község története
Vatta monográfiája
Letölthető»

 

 

Hírek - Archívum 2023

HIRDETMÉNY
2023. december 21.

Kivonat Vatta Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2023. november 29-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:Vatta Község Önkormányzata Képviselő-testületének 94/2023.(XI.29.) önkormányzati határozata a Bükkábrányi Közös Önkormányzati Hivatalban a 2023.évi igazgatási szünet elrendeléséről További részletek *pdf


FALUKARÁCSONY
2023. december 16.


Képgaléria: Fotó: Mezővári Attila

Vatta Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. december 16-án szombaton 15.00 órától a Közösségi Tér épületében FALUKARÁCSONYT rendezett.
A karácsonyi fényekben pompázó településről több száz lakó érkezett a közös ünnepségre a Közösségi tér épületébe az év talán legszebb, de minden bizonnyal a legmeghittebb advent és karácsonyi közös ünnepségre, ahol szórakoztató programokkal ünnepelték a falu közös karácsonyát.
Az ünnepi műsor kezdetén Bozó Szilvia műsorvezető köszöntötte a megjelenteket, majd az ünnepi program Szekeres Adrienn Adventi koncertjével kezdődött. Az énekesnő legszebb és legismertebb karácsonyi dallamokkal, szívből szóló slágerekkel érkezett. Az adventi koncert igazi családi kikapcsolódást nyújtott az ünneplőknek, ahol a kicsik és a nagyok egyaránt taláhattak szivhez szóló ünnepi dallamokat.
A koncert után Hajnal András református lelkész mondta el ünnepi gondolatait a legmeghittebb ünnepről, amikor a kis gyermek Jézust ünnepeljük.
A lelkész után Birinyi László polgármester Vatta Község Önkormányzata nevében szeretettel köszöntötte Vatta község nagy családját, akiknek Áldott karácsonyt, békés, boldog, eredményekben gazdag új évet kívánt.
Az ünnepi műsor további részében az Emőd Brass fúvószenekar adventi műsorával felejthetetlen élményt nyújtottak az ünneplőknek.
Az ünnepi műsort követően feldíszítették a falu közös karácsonyfáját, a kézművesfoglalkozáson a napokban közösen készített díszekkel.
Az ünnepi rendezvényen a szülői munkaközösség által készített süteményeket, és kézműves termékeket is lehetett vásárolni.
Az ünnepség végén az Önkormányzat vendégül látta a vattai lakosokat. Az ünneplőknek sült hurkát és sült kolbászt kíbáltak, forró teával és forralt borral.
A köszönet a vattai falukarácsonyi ünnepségért a község önkormányzatának és a rendezvény lebonyolításában közreműködőknek.


MEGHÍVÓ FALUKARÁCSONYRA
2023. december 06.


MIKULÁS-NAPI PARTI
2023. december 5.


Képgaléria: Fotó: Mezővári Attila

Vatta Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. december 5-én 17 órától a Közösségi Tér épületében MIKULÁS PARTIT rendezett. Az ünnepség elején Birinyi László polgármester köszöntötte a gyerekeket és a kísérő szülőket, majd elkezdődött a vidám mikulás ünnepség. A színpadon az Egyszervolt mesezenekar szórakoztatta a gyerekeket, gyermekslágerekkel, gyermekmesék életre keltésével, óriási mesefigurák szerepeltetésével. A gyerekek körében vidám hangulatot teremtettek a mesefigurák, akik végig sétáltak a nézőtér vendégei között, és sok-sok gyerekkel pacsiztak, majd együtt énekeltek. A vidám hangulat tetőfokán a mesezenekar a mesefigurák után végül is behívta a várva várt mikulást is. Az öreg nagy szakállú leült a gyerekek elé, a telepakolt puttonyát maga mellé tette, és vidáman beszélgetett a gyerekekkel. A jó hangulatú beszélgetés után minden 14 év alatti „jó”vattai gyereknek egy-egy óriás mikulás csomagot ajándékozott. A boldog gyermekkacajtól hangos terem végén a szervezők finom pizzával, teával kínálták a Kicsiket és Nagyokat. A terem végén a szülői munkaközösség jóvoltából sütivásárt is berendeztek, ahol finomabbnál, finomabb házi készítésű süteményeket lehetett vásárolni. A vattai gyermekek számára biztos, hogy csodálatos emlék marad a kedd esti mikulás parti, köszönet a község önkormányzatának és a rendezvény lebonyolításában közreműködőknek.


MEGHÍVÓ MIKULÁS-NAPI PARTIRA
2023. november 21.


KÖZMEGHALLGATÁS MEGHÍVÓ
2023. november 23.


KÖZMEGHALLGATÁS MEGHÍVÓ

Vatta Község Képviselő Testületét 2023. november 29-én /szerda/ 16:00 órakor a faluház dísztermébe összehívom.

További részletek *pdf


TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. október 20.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. október 25-én /szerda/ 16:00 órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *pdf


Idősek Napja
2023. október 6.


Képgaléria

Vatta Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. október 6-án délutánra Idősek Napjának megünneplésére hívta a Magtár Közösségi Térbe a község szépkorú lakosait.
Az ünnepségre érkező közel 100 vendéget a közösségi ház bejáratánál Birinyi László polgármester egy-egy tábla csokoládéval és több féle ital kínálásával fogadta, majd a rendezvény lebonyolításában közreműködő munkatársak fogadták és kísérték a színházterembe a szépen terített asztalukhoz a vendégeket.
A gyülekezés után a színpadon Bozó Szilvia műsorvezető köszöntötte a vendégeket, majd ismertette az ünnepi programot.
Az ünnepségen Birinyi László polgármester úr felállás és néma főhajtással kérte,hogy emlékezzenek az Aradi vértanúkra.
Az emlékezés után meleg szavakkal köszöntötte a megjelent vendégeket, kiemelten Tállai András miniszterhelyettest, pénzügyminisztérium államtitkárát, a térség országgyűlési képviselőjét, Veréb József volt polgármestert, Kiss Zoltán jegyzőt, Dr. Csimma Ferenc háziorvost, Kovács Andrásné Marikát, a képviselő testület tagjait és a rendezvényre érkezett ünneplőket.
Polgármester úr ünnepi beszédében méltatta az ünnepség, a megemlékezés , az idősek megbecsülésének, szeretetének fontosságát.
A hagyományokhoz híven polgármester úr az idén is köszöntötte Vatta község legidősebb nénijét: Balla Zoltánné Otika nénit, aki most 96 éves, de sajnos a rendezvényre nem tudott eljönni.
Köszöntötte a teremben lévő legidősebb hölgyet: Sándor Gyulánét, Angyélka nénit, aki most 90 éves, részére az önkormányzat ajándékát K. Tóth János alpolgármester úr adta át.
Köszöntötte vatta község legidősebb bácsiját, Majoros Endrét: Endre bácsit, aki most 90 éves, és ő volt a teremben a legidősebb férfi is. Részére az önkormányzat ajándékát szintén K Tóth János alpolgármester úr adta át.

Polgármester úr köszöntője végén Vatta község képviselő-testülete nevében elegendő örömet, egészséget nemcsak Idősek Napján, hanem az év minden napján. Végezetül egy szép verssel tisztelget az idősek előtt.
Köszöntője után átadta a szót Tállai András Államtitkár úrnak.
Államtitkár úr első szavaiban megköszönte a szépkorúaknak a gyermekek felnevelését, az unokákkal való foglalkozást és az elvégzett sok évi lelkiismeretes munkát.Külön megköszönte a közösségben végzett, a községért végzett munkájukat. Sok örömet kívánt családjuk körében és jó szórakozást kívánt az ünnepségen.

Az ünnepi műsorban elsőként a Vattai Tündérkert Óvoda óvodásai mihály napi vásár bemutatót tartottak, egy nagyon színvonalasan előadott, kedves zenés, táncos műsorral köszöntötték a szépkorúakat, amit Gátiné Kardos Zsuzsanna vezető óvónő és Mónika óvó néni tanított be.

Az óvodások után a Vattai Általános Iskolások tanulói kis előadással kedveskedtek a szépkorúaknak. Felkészítő pedagógusuk: Szurmin Gertrúd és Szabóné Hajdú Katalin.
A gyermekműsorok után felszolgálták az ünnepi ebédet: /húslevest csigatésztával,főthúst töltelékkel, sült csirkecombot,sült sertésszeletet párolt rizzsel és vegyes savanyúsággal,desszertként pedig finom krémes süteményt.Mindazoknak az időseknek, akik egészségi állapotuk miatt nem tudtak eljönni a közösségi házba, azoknak az önkormányzat munkatársai házhoz szállították lakcímükre az ünnepi ebédet.

Az ünnepi ebéd után folytatódott az ünnepi műsor.

Fergeteges operett műsort adott: Leblanc Győző új színpadi partnerével Szeredy Krisztinával. Leblanc Győző operaénekes szívszorító vallomást tett felesége elvesztéséről, amire egy dallal is emlékezett. A művész páros hazafias dalokat, világslágereket, operetteket és magyarnótákat adott elő, sok-sok taps kíséretével.

Az operett műsor után Soltész Rezső táncdalénekes lépett a színpadra, majd sétált le a színpad elé a közönség közé, és nagyon sok ismert táncdallal, közös énekléssel nagy sikert aratott, remek hangulatot teremtett a szépkorúak körében. A vendégek az ismert táncdalokat vidáman együtt énekelték az énekessel, és sokszor vastapssal kísérték a ritmusokat, az énekest hamar szívébe zárta az ünneplő közönség.
A zenés műsorest nagyon vidám hangulatot teremtett, így minden szépkorú kellemesen töltötte a péntekdélutánt, igazán jól kikapcsolódtak a vattai szépkorúak.

A zenés műsorok szünetében Csanálosi Józsefné a szépkorúak nevében köszönetet mondott az önkormányzatnak és az ünnepség lebonyolításában közreműködőknek a hangulatos rendezvényért.

A vidám péntek délutánról hazainduló szépkorúaktól Birinyi László polgármester úr egy-egy szál vörös rózsával köszönt el.

Köszönet az önkormányzatnak és lebonyolításban közreműködőknek, támogatóknak.


FELHÍVÁS
2023. október 03.


MEGHÍVÓ IDŐSEK NAPJÁRA
2023. szeptember 26.


BURSA HUNGARICA PÁLYÁZAT !
2023. október 03.

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

…………………. Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján
ezennel kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan, összhangban

További részletek letölthetők..*pdf


XV. SZEMERE BERTALAN LABDARÚGÓ TORNA VATTÁN
2023. szeptember 22.

Képgaléria

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven VATTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA és a VATTAI FOOTBALL CLUB EGYESÜLET 2023. szeptember 22-én 14.00 órától ismét megrendezte, immár a XV. alkalommal a SZEMERE BERTALAN LABDARÚGÓ TORNÁT a VATTAI FOOTBALL PÁLYÁN.
A versenybe az idén 8 csapat nevezett be:
ARANY HORDA
• BÜKKÁBRÁNY
• DÉL BORSOD FC
• EMŐD
• HARSÁNY
• TIBOLDDARÓC
• VASS BÉLA CSAPATA

VATTA FC
A labdarúgó tornát Birinyi László Vatta polgármestere nyitotta meg, aki köszöntötte a megjelenteket, majd beszédében megemlékezett a település híres szülöttjéről: Szemere Bertalanról, és kiemelte a település lakosainak football szeretetét, és jó játékot kívánt a csapatoknak.
A nyitóbeszéd után köszöntőt mondott: Tállai András miniszterhelyettes, pénzügyminisztérium államtitkára, a térség országgyűlési képviselője
A köszöntők után K Tóth János, a Vattai Football Club Egyesület elnöke ismertette a lebonyolítás menetét, majd a pályán két játéktéren megkezdődtek a mérkőzések Nagy Ferenc és Haraszin Szabolcs játékvezetők irányításával.
A kellemes időben, 10 perces játékidővel nagyon jó, vidám hangulatban zajlottak a kispályás labdarúgó mérkőzések.
A sportszerű küzedelm után K Tóth János elnök és Birinyi László polgármester kihirdette az eredményt és átadták a díjakat:
Szemere kupát Harsány Csapata nyerte meg
• Második helyezést ért el: Bükkábrány csapata
• Harmadik helyezést ér el: Arany Hordat
• Gólkirály lett: Egyed Attila
• Legjobb kapus:Bessenyei Bálint
• Legjobb mezőnyjátékos: Hegedűs Pál
• Emléklapot kapott minden csapat
.

Az eredményhirdetés után K Tóth János megköszönte a játékvezetők, a játékosok, a verseny lebonyolításában közreműködők munkáját, gratulált a teljesítményekhez, majd mindenkit meghívott a Vattai Tündérkert Óvoda és Konyha konyháján készített vacsorára. A sportszerető játékosok jó hangulatú, kellemes baráti beszélgetés közben jóízűen elfogyasztották a finom babgulyást, pogácsát, az üdítőitalokat.

Gratulálunk a sportolóknak, köszönet a rendezvény lebonyolításában közreműködőknek és a támogatóknak!


XV. SZEMERE KUPA
2023. szeptember 22.


TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. szeptember 22.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. szeptember 27-én /szerda/ 16:00 órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *pdf


TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. augusztus 25.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. augusztus 30-án /szerdán/ 16:00. órakor Az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *pdf


Vattai Falunap
2023. augusztus 14.
Képgaléria, Fotó: Mezővári Attila

Vatta Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023. augusztus 12-én: szombaton, az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan nagy sikerű FALUNAPOT rendezett a VATTAI JÁTSZÓTÉREN .
Az ünnepi programot a nagy színpadon 13 órakor Bozó Szilvia műsorvezető nyitotta meg, aki ismertette a szórakoztató műsorokat, majd a gyermekek figyelmébe ajánlotta a téren berendezett ingyenesen igénybe vehető játékokat: óriás légvárat, és a közkedvelt vízidodzsemet.
Az ünnepi Megnyitó keretében Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára, miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő és Birinyi László polgármester ünnepélyesen átadták, és felavatták a 2022-2023-ban megvalósult vattai beruházásokat, majd a faluban meghirdetett legszebb virágoskert verseny eredmény-hirdetésének díjazottjait jutalmazták meg.

13.30 órától – 15.00 óráig az önkormányzat konyhályának jóvoltából mintegy 850 adag ebédet osztottak ki a vattai családok részére. Az új közösségi tér épülete előtt kiosztott ebédre a vendégek sertéspörköltet orsótésztával kaptak vegyes savanyúsággal, majd lekváros, meggyes párnát, és kívánság szerint kólát, vagy sőrt fogyaszthattak. Ebéd után megkezdődtek a színpadon a kulturális programok, míg a színpadi produkciók mellett a játszótéren a gyerekek egész délután élvezettel szórakoztak az óriás légvárakon, és a vízidodzsemet is nagy élvezettel használták. A téren berendezett büféből, és a vásározóktól a rendezvény teljes időszaka alatt kedvükre vásárolhattal a vendégek.
Ebéd után elsőként 15.30 órakor az 1999-ben alakult Liszt Ferenc-díjas Talamba magyar ütőegyüttes lépett a színpadra. A négy kivételes tehetségű zenész, az ütőhangszerek mesterei, a dobok és a ritmus szerelmesei, a világ zenéjét mutatták be több száz hangszeren. Valóban Nagyon Ütős! volt az ütősegyüttes.

5 órától a 2002-ben alakult Matyi és a Hegedűs mulatós muzsikával szórakoztatta a vendégeket.
A szombathelyi mulatós pop formáció jelenlegi tagjai: Mátyás Zoltán, Egervölgyi Krisztián szerepeltek a színpadon.

Hat óra után a mulatós csatornák kedvelt és ismert énekese Postás Józsi lépett a színpadra. Kedvelt dalait nagy taps fogadta, de sokan táncra is perdültek dinamikus dalaira. Postás Józsi: 1975. július 26-án született Tapolcán. A foglalkozását tekintve Ő, igazi postás, vagyis ő postai kézbesítő. Tapolcán saját kézbesítő körzete volt , ahol 13 éven keresztűl nap mint nap hordta a leveleket és fizette a nyugdíjat. Jelenleg előadóművészként, dalszerzőként, szövegiróként ( irodalmi szerzőként) van jelen a zenei életben! A zenével 17 éves kora óta van aktívan kapcsolatban.
Nagyon szereti az embereket, az ügyfeleivel és a rajongóival is nagyon jó a kapcsolata, hamar megkedvelte a vattai közönséget is, és a vattai rajongók is együtt nótáztak a Postás Józsival.

Hét óra után a Z’Zi Labor lépett színpadta.
A Z'Zi Labor, a magyar újhullámos popegyüttes, 1986 ban alakult. Az együttes fő karaktere Janicsák István, aki a Veresegyházi Asszonykórussal vidám dalokkal, táncokkal, a közönséget is bevonva, közös vonatozással csodálatos hangulatot teremtettek.

A falunapi rendezvényt 21.000 órától a Kelemen Kabátban magysikerű élő koncertje zárta, melyben számos ismert, közkedvelt sláger hangzott el, így a művészek fergeteges bulival zárták a vattai falunapot, melyben látványban, hangban, fényben nem volt hiány.
Remek szervezés, csodálatos rendezés, nagyon kellemes kedvező időjárásnak köszönhetően jól szórakoztak a falunap vendégei Vattán, köszönet a község önkormányzatának és a rendezvény támogatóinak.


MEGHÍVÓ
2023.augusztus 1.


Közlemény!
2023. június 12.
Csincse-patak bükkábrányi bányaüzem térségében lévő vízrendszerének átalakítása

További részletek *PDF


Óvodai Ballagás
2023. június 3.
Képgaléria, Fotó: Mezővári Attila
A Vattai Tündérkert Óvoda 2023. június 2-án 15 órakor ÓVODAI BALLAGÁST tartott a FALUHÁZBAN. Az ünnepség elején Murányi Zsoltné óvodavezető köszöntötte az ünnepségen megjelenteket. Köszönetet mondott az óvoda működésének támogatásáért, a jó együttműködésért: az önkormányzatnak, a szülői munkaközösség képviselőinek, a Vattai Gyermekekért Ifjúségért Alapítvány képviselőinek, valamennyi óvodai munkatársnak, szülőknek, akik a mindennapi munkavégzésben is aktívan közreműködtek. Az óvodavezető megható szavakkal, szeretetteljes öleléssel búcsúzott a ballagó kis óvodásoktól, akik 3 éven át voltak az óvoda lakói. Az ünnepségen a ballagó ovisok, a kis-és a középső csoportos óvodások vidám műsorral: versekkel, énekkel, táncokkal köszöntek el egymástól, az óvodától, az óvó néniktől és a dadus néniktől.
A 2023. évi ballagáson 6 kisgyermek búcsúzott a Tündérket Óvodától:
• Dósa Amália
• Hajnal Csillag
• Juhász Ádám
• Kálmán Hédi
• Pataki Roland János
• Tóth Emma

Ők szeptembertől már az általános iskola első osztályában kezdik meg tanulmányaikat.
Köszönetet mondott Hajnal András református lelkész az óvoda dolgozóinak és megáldotta a volt óvodásokat. Az óvodától búcsúzó gyerekektől kedves szavakkal és egy-egy csokor virággal köszönt el Birinyi László: Vatta polgármestere.
A kis óvodásokkal egyidejüleg elbúcsúzott az óvodától Murányi Zsoltné óvodavezető is, mivel nyugdíjba vonul.
Az óvodavezető lelkiismeretes, példamutató munkáját megköszönve, a nyugdíjas évekre jó egészséget kívánva köszöntek el Irénke óvónénitől: a Tündérkert óvoda és Konyha munkatársai, Birinyi László polgármester, Borsodgeszt Polgármesteri Hivatal képviselői, a Vattai Gyermekekért Ifjúségért Alapítvány képviselői, A helyi Szemere Bertalan Tagiskola Szülői Munkaközösségének képviselői.
Az ovisok a ballagás után közösen fogyasztották el Irénke óvó néni óriás tortáját.


Tájékoztató!
2023. május 31.
Lakossági tájékoztató Vatta csatorna bekötési folyamatáról

Tisztelt Felhasználóink!

Az Önkormányzattal kötött szerződés alapján Vatta település szennyvízcsatorna-hálózatának üzemeltetése az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. feladata. Az alábbiakban tájékoztatjuk leendő Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Magyar Állam és az Önkormányzat együttműködésével megvalósult projekt keretében épült új szennyvíz csatorna, és a Bükkábrányi szennyvíztisztító telep hat hónapra tervezett próbaüzeme megkezdődött. Az ingatlanok szennyvízhálózatra történő rákötése 2023. június 1-én megkezdhető, melynek folyamatáról az alábbiakban nyújtunk tájékoztatást.
További részletek *PDF
Megrendelő adatlap közműcsatlakozási kérelemhez (szennyvíz) Letölthető *pdf
Tájékoztató levél
Tisztelt Polgármester Úr!
A kivitelező készre jelentése alapján a mellékelt szennyvíz bekötés tájékoztatót készítettük elő a településre vonatkozólag.
Kérem ez alapján történjen a településen a lakosság tájékoztatása.
Tovább kérem Polgármester Urat, hogy az Önkormányzathoz leadott szennyívíz rákötési igények dokumentumait a tájékoztató szerint ellenőrizzék le, a hatékonyabb ügyintézés érdekébe.

Kérdés, észrevétel esetén, állok rendelkezésre.
Kovács Tamás
üzemvezető

+36 70 383 2548
kovacs.tamastibor@ervzrt.hu

H-3700 Kazincbarcika, Tardonai u. 1.
+36 48/ 514-511
+36 48/ 514-582
Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.


Gyermeknap Vattán
2023. május 21.
Képgaléria, Fotó: Mezővári Attila

Vatta Község Önkormányzatának képviselő-testülete az elmúlt évek hagyományait követve 2023. május 20-án délután fergeteges hangulatú GYERMEKNAPOT rendezett a község játszóterén. A kellemes nyárias időben ebéd után folyamatosan érkeztek a vatta családok a sok-sok ingyenesen igénybevehető gyermekjátékok kipróbálására, majd a kulturális programok megcsodálására.A gyermeknapi programsorozathoz megtelt a játszótér a játszóalkalmatosságokkal. 13 órától arcfestés, lufihajtogatás, ugrálóvárak, óriási fajátékok, játszókamion, kisvasút és pónilovaglás várta a gyermekeket, de finom édességeket, süteményeket, üdítőket is vásárolhattak a rendezvényre kilátogatók.
14 órától a színapdon Bozó Szilvia műsorvezető köszöntötte a megjelent vendégeket,majd folyamatosan ismertette a programokat.
Elsőként Pepe bohóc lent a téren, majd fent a színpadon, zenés műsorral szórakoztatta a kicsiket, sok-sok ajándékkal lepte meg a játékokban közreműködő gyerekeket. A bohóc után a hazai fellépőket megillető örömmel fogadták a táncos műsorral fellépő Vattai Tündérkert Óvoda gyermekeit. Az óvodások után Kis Anna tanítónő vezetésével a helyi iskolások verses, zenés műsorral szórakoztatták a gyerekeket.
A gyermekműsorok után Birinyi László polgármester úr kedves szavakkal köszöntötte a kicsiket, nagyokat, gyermekeket, felnőtteket egyaránt.
A köszöntő után a karatékák mutatták be produkciójukat. A sportos bemutató után a Pom pom zenekar szórakoztatta a gyermekeket.
A szórakoztató programok közben az önkormányzat jóvoltából finom uzsonnát, virslit és üdítőt kaptak a vattai gyerekek. Az uzsonna után Varga Feri és Balássy Betty magyar popduó vidám gyermekműsorral szórakoztatta a vattai gyerekeket. A gyermeknapi program zárórendezvényére este 7 órakor megtelt a színpad előtti tér Vattai, és a környező településekről idelátogató fiatalokkal, akik együtt buliztak az AK26 nevű magyar hiphopzenekarral. Ezzel a vidám hangulatú bulival zárult a vattai gyermeknapi program.

A köszönet az önkormányzatnak a felejthetetlen gyermeknapi programért.


TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. május 19.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. május 24-én /szerda/ 16:00. órakor az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *pdf


MEGHÍVÓ
2023. május 10.


TÁJÉKOZTATÁS MEZŐGAZDASÁGI ÖSSZEÍRÁSRÓL
2023. május 09.


ÁLLÁSAJÁNLATUS!
2023.04.05.

Vatta Község Önkormányzata, azonnali kezdéssel, munkatársat keres a " Jó kis helyre", részmunkaidős(napi 4 óra) állásra.
Elvárások: felsőfokú pedagógiai végzettség, vagy felsőfokú egészségügyi végzettség, vagy pszichológusi végzettség, vagy szociálpedagógiai végzettség, vagy pedagógiai aszzisztens végzettség.
Érdeklődni: 30/395-4102 számon, Birinyi László polgármesternél.

TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. március 24.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. március 29-én /szerda/ 16:00. órakor az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *pdf


TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. március 03.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. március 8-án /szerda/ 16:00. órakor az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *pdf


Falugondnoki pályázat!
2023. február 13.
Vatta Község Önkormányzata pályázatot hirdet Falugondnok munkakör betöltésére.
További részletek *PDF

TESTÜLETI MEGHÍVÓ
2023. február 03.

MEGHÍVÓ
Vatta Község Képviselő Testületét 2023. február 8-án /szerda/ 16:00. órakor az önkormányzat házasságkötő termébe összehívom.
NAPIRENDI JAVASLAT
További részletek *docx


ÁLLÁSAJÁNLATUS!
2023.01.09.

Vatta Község Önkormányzata, azonnali kezdéssel, munkatársat keres a " Jó kis helyre", részmunkaidős(napi 4 óra) állásra.
Elvárások: felsőfokú pedagógiai végzettség, vagy felsőfokú egészségügyi végzettség, vagy pszichológusi végzettség, vagy szociálpedagógiai végzettség, vagy pedagógiai aszzisztens végzettség.
Érdeklődni: 30/395-4102 számon, Birinyi László polgármesternél.


Birinyi László polgármester

Riport Korán Istvánnal
© 2005-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.